Sikkerheds- og servicepakke (All In One + WooCommerce)

Fokuser på din forretning – og lad hjælptilweb tage sig af det tekniske. All In One er din garanti for, at dit website performer optimalt, dine data er sikre, og dine kunder oplever et stabilt og hurtigt website – hver dag året rundt!

Med andre ord får du følelsen af at have en deltidsansat webkonsulent, for kun 1185 DKK / måned.

Med All In One får du bl.a.:

All In One er en abonnementsløsning for dig, som ønsker ro i maven, når det kommer til dit website. Vi sørger proaktivt for, at dit website er up-to-date og opsætter fx alarmer, så vi bliver orienteret med det samme, hvis der sker mistænkelig adfærd på dit website.

 

Vi tror på vores produkt og på, at det er et godt valg for din forretning. Derfor binder vi dig heller ikke på en lang kontrakt; i stedet kan du opsige dit All In One-abonnement fra måned til måned.

Vil du slippe for alle de tekniske detaljer?

Synes du, at det lyder komplekst, uoverskueligt og en anelse kedeligt? Det kan vi godt forstå. Vores holdning er faktisk også, at du skal fokusere på at forbedre din forretning, så kan vi hjælpe dig med det tekniske setup. Derfor har vi skabt All In One – en abonnementsløsning, hvor vi monitorerer dit website og sørger for, at både sikkerhed og hastighed er helt i top.

Personlig sparring og vejledning inklusiv i prisen

Dit website er vigtigt for din forretning – og du er vigtig for os. Derfor får du også direkte adgang til en dansk webkonsulent, som kan hjælpe dig, hvis noget driller – eller hvis du har brug for rådgivning og sparring ift. dine digitale løsninger og strategier.

Derfor skal du vælge det rigtige webhotel

Ét af de vigtige elementer ift. dit websites performance er valg af webhotel. Hos hjælptilweb samarbejder vi med et stærkt og kompetent dansk webhotel for at sikre din hastighed og sikkerhed.
Det er med webhoteller som med almindelige hoteller – du får, hvad du betaler for. Groft sagt vil et lavpris-webhotel kun tilfredsstille dig indtil den dag, dine kunder begynder at besøge dit website.
Vil du have et stærkt website, skal du fokusere på at have et webhotel, hvor hastighed, oppetider, sikkerhed, backup, netværk, antal kunder pr. server og meget mere er helt i top. Hvorfor? Fordi det alt sammen har en stor indflydelse på den oplevelse dine kunder får, når de besøger dit website.

 

“Data viser at 47 % af forbrugerne forventer, at et websted indlæser på 2 sekunder eller mindre, og 40 % af brugerne vil forlade en hjemmeside/webshop, der tager mere end 3 sekunder at indlæse.”

ALL IN ONE SERVICE
Vores kunder anbefaler os til andre

Kun 5-stjernet anmeldelser

Lene Grønbæk
Indehaver, LG Bogføringsservice

Uundværlig for mig.

Jeg har brugt Hjælptilweb helt fra starten af, og hvis jeg ikke havde dem til at holde øje med min hjemmeside, hjælpe mig med min mærkelige spørgsmål så ved jeg ikke hvor langt jeg var kommet med min virksomhed.

Deres nye all-in-one abonnement kan varmt anbefales, hvis man som mig ikke er nogen ørn til alt det der med web.

Anne Dorthe Pedersen
Indehaver, Fru Sød

Fantastisk service

Fantastisk service. Kevin er altid klar til at hjælpe og finder hurtigt en løsning. Jeg har brugt hjælptilweb.dk i mere end 2 år og er aldrig blevet skuffet. De har lavet hjemmeside til FruSød.dk og jeg har som det seneste tiltag valgt at få deres all in one løsning, den gør at jeg ikke skal tænke på opdateringer og sikkerhed. Kevin sørger for at siden hele tiden er opdateret det ypperste og jeg kan tage mig af noget af det sjovere.
Kevin og Hjælptilweb.dk får mine bedste anbefalinger.

Søren Leth Nielsen
Direktør, Zephyr Consulting

Super sparring, godt produkt og høj integritet

Vi har brugt Kevin i forbindelse med udvikling af vores hjemmeside og vi har været meget tilfredse med hans arbejde. Han er ikke bange for at udfordre i forhold til form og indhold. Han har en høj integritet, hvilket er noget vi sætter stor pris på. Vi har efterfølgende også valgt at bruge Kevin og hjaelptilweb med vores SEO og justering af hjemmesiden.Vi kan på det varmeste anbefale hjaelptilweb.dk

Derfor bliver WordPress websites ofte hacket

WordPress er det mest brugte CMS i verden, og det er formentlig en af grundene til, at WordPress-sider er ekstra attraktive for hackere. Typisk vil en hacker forsøge at udnytte de huller og småfejl, der opstår, hvis du ikke får opdateret dine plugins og dit site.

Med All In One sørger vi for, at alt på dit website bliver løbende opdateret. Vi opsætter alarmer, som informerer os i samme øjeblik, dit website er udsat for eventuel mistænksom adfærd, og vi laver hver måned en teknisk gennemgang af dit website – alt sammen for at sikre, at dit site performer optimalt hver dag året rundt.