Køb en billig webshop hvor du selv kan oprette og administrerer alt

Med en WordPress/WooCommerce webshop får du:

Webshop fra kun 5.500 kr. (engangsbetaling)

Start din webshop uden bekymringer

Hvis du vil sikre, at endnu flere kunder handler i din forretning, er det vigtigt, at du er til stede online. Med en webshop åbner du op for en langt større kundekreds, som kan købe dine produkter uanset tid og sted.

Der findes rigtig mange muligheder for dine kunder online i dag, og det er derfor vigtigt, at du får en webshop, der skiller sig ud fra mængden, er brugervenlig, relevant og responsive (optimeret til mobil, tablet og computer).

Webshop lavet i WooCommerce

Hos hjælptilweb er du altid sikret fuld tilfredshed, når du vælger os til at udvikle din webshop. Vi sørger for gennemført og fyldestgørende service hele vejen rundt om din webshop, så du ikke skal bekymre dig om løse ender. Vi kan tage hånd om alt fra design og tekst til backup, virus- og spambeskyttelse.

Hos hjælptilweb får du både front- og backend samlet ét sted. Vi står for design og kodning og sikrer, at alt spiller sammen, så din webshop fremstår relevant, professionel og sikkert.

Billig webshop uden binding

Vi vil være sikre på, at du får den bedst mulige webshop. Derfor prioriterer vi kommunikation og dialog igennem hele processen, så vi løbende afstemmer forventninger, og du får den webshop, som passer til dig og din forretning. Vi tror på det gode samarbejde, og du vil derfor ikke opleve lange bindingsperioder eller forudbetaling flere år frem i tiden hos os.

En webshop som er let at redigere i

Vi efterlader dig aldrig med et virvar af kode og en webshop, du ikke selv kan arbejde med. Designet laves i WordPress og WooCommerce, så du efterfølgende selv har mulighed for nemt at tilføje produkter, ændre billeder og lignende på din webshop. Har du brug for vejledning, hjælper vi naturligvis med at sætte dig ind i systemerne, så du selv kan foretage de ændringer, du har lyst til.

#tags:

billig webshop,

wordpress webshop,

nem webshop

Strategi og planlægning

Sammen udarbejder vi en plan for din webshop med udgangspunkt i dine ønsker og behov herunder grafisk design og webshoppens funktioner.

Byggeriet går i gang

hjælptilweb udvikler, koder og designer webshoppen. Du bliver løbende orienteret om forløbet, og alt justeres indtil du er fuldkommen tilfreds.

Din webshop er online

Når du er tilfreds, lægger hjælptilweb din webshop online på din webadresse. Nu har du selv mulighed for nemt at administrere og redigere indholdet, ligesom du kan benytte dig af vores support.

Dresslab reference
Bigini.dk - reference 2
Birthes Blomster

Vores kunder anbefaler os til andre

Kun 5-stjernet anmeldelser

Helle Luplau
Indehaver, Dresslab

En kompetent fornøjelse

Kevin & Co fortjener alle 5 stjerner. Udover en super kompetent vejledning af det rigtige løsning for min virksomhed dresslab.dk har jeg oplevet et engagement og effektivitet, som jeg ikke er vant til inden for denne branche. Står du foran en overvejelse om en ny webside eller en shopløsning, så er Kevin den rette kontakt.

Vær forberedt på, du bliver udfordret på dine beslutninger, hvis ikke Kevin mener det er den forretningsmæssige rigtige for din hjemmeside. En involvering som jeg sætter stor pris på i ethvert samarbejde.

Anne Dorthe
Indehaver, Fru Sød

Det kunne ikke være bedre

Fantastisk firma med gode og kvalificeret ansatte. De har løst alle opgaver til UG kryds og slang. Været meget lydhør for mine ønsker og har forstået at udfører dem. Når jeg ikke har vist hvad jeg ville er de kommet med gode løsninger og har overholdt alle deadlines. De har stået for alt omkring min hjemmeside, jeg har bare skulle lægge varerne ind. Design opgaven med logo, farver og look er vildt flot, jeg blev interviewet om min person og ønsker og der kom smukt begrundet personligt resultat.
De allerbedste anbefalinger herfra.
Anne Dorthe. FruSød

Karina Nygaard Raabjerg
Indehaver, OnlyByGrace

Kompetent og konstruktivt hjælp til at min webshop

Jeg er utrolig glad for at arbejde med HjælpTilWeb! Der er altid kompetent og konstruktiv hjælp at hente.
Konkret har HjælpTilWeb sat min webshop op, og jeg er rigtig glad for resultatet. Har der været rettelser og tilføjelser undervejs, så er der rykket på det hurtigt! Jeg har fået noget for mine penge! Og det er jeg taknemmelig for!

Mine varmeste anbefalinger til Kevin og HjælpTilWeb.

Derfor skal hjælptilweb lave din nye webshop
Hos hjælptilweb hjælper vi dig med at få en god webshop til en billig pris.

Du får en erfaren samarbejdspartner, som lytter til dig og hjælper dig med at realisere dine ideer i en funktionel webshop. Du får en fast kontaktperson, som du kan ringe og skrive til under hele forløbet. Alle vores shops er designet og kodet i Danmark, så både korrespondance og support foregår naturligvis på dansk.

 

Med en webshop fra hjælptilweb slipper du for at bekymre dig om noget. Vi sørger for, at du får en webshop, der fungerer, både når det gælder dine kunders oplevelse, alle de tekniske detaljer (fx betalingsløsning, tilknytning til Google Analytics og publicering) og din egen oplevelse af at arbejde i systemerne.

 

Når først beslutningen om at få en webshop er truffet, vil du også gerne se resultater. Vi arbejder hurtigt og effektivt for at færdiggøre din webshop uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder, at du i løbet af blot 14 arbejdsdage kan have en ny webshop online og klar til brug.

 

Se et eksempel på en webshop vi har lavet, pågælende side sælger Anna von Lipa glas

En webshop der konverterer
Du måler din webshops succes på besøgende og salg. Det gør vi også.

Din webshop konverterer bedst, når dine kunder får en god oplevelse, uanset om de sidder med deres mobil, tablet eller computer. Det skal være nemt at navigere, finde de ønskede produkter, læse om og købe dem.

Vores webudviklere har mange års erfaring; en erfaring som vi bruger proaktivt for at optimere din webshop og hele kunderejsen. Dine kunder skal føle sig velkommen på din webshop og have lyst til at vende tilbage.

Vær med i processen – hvis du vil
Du bestemmer selv, hvor meget du vil engagere dig i din nye webshop.

Efter de indledende møder kan du trygt overlade din webshop til os. Vi kontakter dig, hvis vi har brug for flere informationer eller andet input. Du er også velkommen til at deltage tæt i projektet, hvis du har tid og lyst. Uanset hvor meget du engagerer dig, sikrer vi, at du får en webshop, der er klar til at sælge endnu mere og give dine kunder den bedst mulige købsoplevelse.