Bliv trainee i et all-round webbureau

Du er nyuddannet eller autodidakt og vil gerne have hands-on-erfaring fra det virkelige liv.

Vi har kun tre krav til dig:

  • Du er udadvendt og god til at tale med mange forskellige mennesker
  • Du har sans for detaljen og kan fx se, hvad der grafisk fungerer på en skærm
  • I enhver kundekontakt brænder du for at få en tilfreds kunde

Har du erfaring med at arbejde med WordPress, er det en fordel men ikke et krav; det er dig, din person og indstilling, der er det altafgørende.

Det får du i et trainee-forløb hos hjælptilweb

Helt ærligt? Det er svært for os at sige, fordi vi skræddersyer dit trainee-forløb afhængig af din erfaring. Du får en dygtig mentor, som brænder for hjemmesider, webshops, online markedsføring og tilfredse kunder.

Målet med dit traineeforløb er i store træk at klæde dig på til at kunne klare både simple og mere komplicerede vedligeholdelses- og udviklingsrelaterede opgaver i forbindelse med WordPress-sites og WooCommerce-shops. Vi sigter efter, at du får en specialistrolle inden for dit felt.

Rent praktisk er forløbet fuldtid, lønnet og din primære arbejdsplads bliver i Innovatorium i Birk lidt udenfor Herning.

Mød Kevin – ildsjæl og din mentor

Jeg har opbygget hjælptilweb i løbet af de sidste tre år. Jeg er specialist inden for online markedsføring og websites; jeg designer, koder og rådgiver kunderne, så de får den bedst mulige løsning til deres forretning. For mig er kundens oplevelse altafgørende – jeg går de ekstra skridt for at få tilfredse kunder. Og det skal du også have lyst til.

Vil du vide mere?

Send en mail eller giv Kevin et kald på 60 60 99 60

Kevin