Bliv trainee i et all-round webbureau

Du er nyuddannet eller autodidakt og vil gerne have hands-on-erfaring fra det virkelige liv.

Vi har kun tre krav til dig:

Har du erfaring med at arbejde med WordPress, er det en fordel men ikke et krav; det er dig, din person og indstilling, der er det altafgørende.

Det får du i et trainee-forløb hos hjælptilweb

Helt ærligt? Det er svært for os at sige, fordi vi skræddersyer dit trainee-forløb afhængig af din erfaring. Du får en dygtig mentor, som brænder for hjemmesider, webshops, online markedsføring og tilfredse kunder.

Målet med dit traineeforløb er i store træk at klæde dig på til at kunne klare både simple og mere komplicerede vedligeholdelses- og udviklingsrelaterede opgaver i forbindelse med WordPress-sites og WooCommerce-shops. Vi sigter efter, at du får en specialistrolle inden for dit felt.

Rent praktisk er forløbet fuldtid, lønnet og din primære arbejdsplads bliver i Innovatorium i Birk lidt udenfor Herning.

Mød Kevin – ildsjæl og din mentor

Jeg har opbygget hjælptilweb i løbet af de sidste tre år. Jeg er specialist inden for online markedsføring og websites; jeg designer, koder og rådgiver kunderne, så de får den bedst mulige løsning til deres forretning. For mig er kundens oplevelse altafgørende – jeg går de ekstra skridt for at få tilfredse kunder. Og det skal du også have lyst til.