Vi hjælper danske virksomheder med at skaffe leads og salg via Facebook

Vi opsætter, kører og administrerer Facebook annoncer, sider og marketplace med en systematisk og konverteringsorienteret tilgangsmåde

Fra 1.799 kr./md. (ingen binding)

Sådan kan vi hjælpe dig på Facebook

ikon

Facebook side

Din virksomhedsprofil på Facebook afspejler hvad du kan som virksomhed, derudover fungere din profil som en god trafikkilde. Vi hjælper dig med at skabe den rigtige signalværdi med en underbyggende strategi så dine besøgende på din profil kan blive til leads og salg.

ikon af kurv

Facebook marketplace

Facebook marketplace er et nyt sted at sælge sine ydelser og produkter som virksomhed. Vi hjælper dig igang med de rigtige typer af annoncer så du får flest mulige eksponeringer.

ikon af pung

Betalt annoncering

Facebooks annonceringplatform gør det muligt at designe sig eget budskab og bruge de mange funktioner platformen har til at opnå de ønskede handlinger der er vigtige for din omsætning. Vi hjælper dig med en strategi der øger din omsætning.

ikon af webshop

Landingsside

En landingsside er en hjemmeside der er designet til at sælge dit produkt eller din ydelse. Vi designer din landingsside med det rigitge budskab og information for at øge konverteringsraten så du får så mange leads og salg som muligt.

For at have opnå en positiv fortejenste på dit markedsføringsbudget kan det ofte være nødvendigt at have mere end blot én Facebook annonce. Vi hjælper dig med at skabe et tragtsystem der giver dig en automatiseret proces der 24/7 samler leads til dig.

Research & forberedelse

Vi starter med at researche din perfekte kunde og målgruppe der skal henvendes annoncer til for at du får de bedste leads og købere. Vi installere Facebooks pixel og hændelser korrekt, så vi kan spore alt og dermed sikre de tekniske integrationer.

Design & copywriting

Vi har en strategisk tilgang til design af dit budskab til materialeudvikling af billeder til annoncerne så de fanger opmærksomheden af din målgruppe og kunder på Facebook. Vores copywriter skriver med en psykologisk drevet fremgangsmåde for at sikre at budskabet resinere med målgruppen så vi sikre respons og engagement for at stå ud fra mængden af annoncører på Facebook.

Derudover er det vigtigt at annoncens budskab går igen på landingsiden. Derfor udvikler vi en landingside der underbygger annoncens budskab og derved en højere koverteringsrate på dit tilbud.

Lancering

Vi lancere kampagnen med godkendelse fra dig som kunde. Vi bruger en 7-dages lanceringsperiode for at sikre at annoncetypen har den forudsete effektivitet.

Optimering

Vi har en strategisk tilgang til design af dit budskab til materialeudvikling af billeder til annoncerne så de fanger opmærksomheden af din målgruppe og kunder på Facebook. Vores copywriter skriver med en psykologisk drevet fremgangsmåde for at sikre at budskabet resinere med målgruppen så vi sikre respons og engagement for at stå ud fra mængden af annoncører på Facebook.

Derudover er det vigtigt at annoncens budskab går igen på landingsiden. Derfor udvikler vi en landingside der underbygger annoncens budskab og derved en højere koverteringsrate på dit tilbud.

Skalering

For at kunne scalere og håndtere en budgetforøgelse ved en optimeret Facebook annonce benytter vi vores egen proces der sikre en optimal budgetforøgelse uden at skade dine konverteringer.

Trustpilot stjerner

Martin Lauridsen

Slik World

Mega god oplevelse!

Fantastisk god service de tilbyder. Havde vi det mindste problem kontaktede vi dem, var der ingen problemer og vi fik hjælp lyn hurtigt.
Virkelig et professionelt produkt man for, og til en pris ingen andre kan slå.

Ikke sidste gang vi bruger hjælptilweb!

Trustpilot stjerner

Laynet Wynsch

Art Nordic

Det er en stor sorg og et stort tab at min elskelige mand, Boi Wynsch gik bort den 17/1. 20. I den forbindelse har jeg været nødsaget til at opsige samarbejdet med hjælptilweb.dk

Har dog en sidste besked til Kevin

Du og dine medarbejdere har været en stor hjælp og støtte for Art Nordic ApS. I har haft en professional tilgang til opgaverne, og man har kunnet regne med jer hele vejen igennem. TAK! I har formået at hjælpe til med at skaffe kunder til Art Nordic via de elektroniske medier.

En stor tak til jer og ikke mindst dig, Kevin for den måde du er på.

Trustpilot stjerner

Casper Dahl-Hansen

Studio A

Suveræn, jordnær og hands-on service. Store kompetencer, hvor niveauet for et skræddersyet resultat, er vanvittig højt.
Passion for resultater, der er abnormalt høje, driver motivationen, hvilket tydeligt kommer til udtryk i produktet.

Jeg vil til enhver til anbefale hjælptilweb.dk til andre!

Vi opretter din Facebook side

Vi opsætter gerne din Facebook side, så den fremstår professionelt

Hvis du ikke har en Facebook side, laver vi den for dig med alle de informationer der er påkrævet. Derudover får vi din Facebook side til at afspejle din virksomhed, så du fremstår professionel og troværdig.

Bedre resultater ved brug af landingsider

En landingside er den side man lander på, når man klikker på en annonce

Facebook-annoncering fungerer meget bedre, når man tester annoncer og landingssider samtidig. Derfor hjælper vi altid vores kunder med landingsside design og testning, ud over deres Facebook-reklame. Det hjælper os med at opnå bedre og hurtigere resultater. En højere konverteringsrate ved test af landingsside giver os også mulighed for at blive mere aggressive med vores Facebook-annonceringsbud for løbende at få flere konverteringer fra de rigtige målgrupper.

Vi laver målrettet indhold

Vi sørger for at de rigtige mennesker ser dine annoncer/opslag

Posts er ikke bare posts på Facebook, det handler om at skabe værdi på en troværdig måde. Vi hjælper dig med at lave en Facebook strategi du selv kan udøve. Så du tiltrækker din målgruppe.

Spørgsmål og svar

Godt spørgsmål. Vi laver ikke bindende kontrakter så du kan frit afslutte samarbejdet. Men hvis du er i tvivl om hvad du kan forvente, sætter vi nogle forventninger sammen.

Vi sender en månedlig rapport hvor du kan se dine resultater. I en repræsentable form så du nemt kan forstå de mest betydningsfulde tal.

Det vi laver vil altid være dit. Hvis vi går hvert til sit, så sender vi alt materiale vi har skabt til dig.