Opsætning og optimering af Google Ads

Med Google Ads har du mulighed for at nå ud til potentielle kunder, som søger efter virksomheder som din. Hvad end du ønsker flere salg af dit produkt eller flere opkald/bookinger af din ydelse, kan vi udarbejde effektive Google Ads med fokus på afkast for din virksomhed.

Effektive Google Ads betaler sig selv hjem mange gange, og du vil allerede efter bare tre uger have en “leadpris”, som viser præcis hvad det koster, at anskaffe en ny kunde. Denne pris vil blive reduceret i takt med, at vi løbende optimerer dine annoncer.

Mulighed for No Cure No Pay

Månedlig rapport

Fokus på afkast

Løbende optimering

Ingen binding

Erfarent Google Ads Bureau

Vi kan hjælpe dig; vi har erfaringen og de tekniske kompetencer, der sikrer, at din kampagne imødekommer de nødvendige kriterier for at opnå størst mulige effekt hos din målgruppe.

Vi har konstant fokus på din ROI (Return of Investment), og fortrækker en klar og ærlig dialog gennem hele forløbet.

Specialister i:

Vores annoncer performer godt

For at sikre at du får en Google Ads af højeste kvalitet, foretager vi en grundig undersøgelse af relevante søgeord for lige præcis din virksomhed, dine produkter og din branche. Vi tilpasser løbende kampagnen for at sikre, at du får størst muligt udbytte for dine reklamekroner.

Hvis du drømmer om vækst og gerne vil udnytte din virksomheds online-potentiale til fulde, kommer du ikke udenom Google Ads.

Hvad koster Google Ads?

Prisen på Google Ads afhænger af hvor mange kampagner og annoncer du skal bruge. Vi tager typisk en telefonsamtale hvor vi gennemgår jeres virksomheds onlineprofil og potentiale, hvorefter vi udarbejder et tilbud.

Fx. vil en keyword analyse, 3 annoncegrupper, 9 tekstannoncer samt konverteringssporing kun koste 4.500 kr. i opsætning (du ejer annoncerne), og herefter 1.299 kr./md. hvis du ønsker vi administrere, optimere og sender løbende rapporter over resultaterne vi har skabt.

Det skal være pengene værd

Når du indgår et samarbejde med os, får du en aktiv partner som har fokus på din ROI (return of investment) og som glædes ved at blive målt på sin performance.

Hos os bliver du ikke bundet op i flere år. – skulle dine annoncer mod forventning ikke være rentable, stopper vi samarbejdet.

Vores kunder anbefaler os til andre

Kun 5-stjernet anmeldelser

Casper Dahl-Hansen
Indehaver & CEO, Studio A

Suveræn!

Suveræn, jordnær og hands-on service. Store kompetencer, hvor niveauet for et skræddersyet resultat, er vanvittig højt.
Passion for resultater, der er abnormalt høje, driver motivationen, hvilket tydeligt kommer til udtryk i produktet.
Jeg vil til enhver til anbefale hjælptilweb.dk til andre!

Helle Luplau
Indehaver, Dresslab

En kompetent fornøjelse

Kevin & Co fortjener alle 5 stjerner. Udover en super kompetent vejledning af det rigtige løsning for min virksomhed dresslab.dk har jeg oplevet et engagement og effektivitet, som jeg ikke er vant til inden for denne branche. Står du foran en overvejelse om en ny webside eller en shopløsning, så er Kevin den rette kontakt.

Vær forberedt på, du bliver udfordret på dine beslutninger, hvis ikke Kevin mener det er den forretningsmæssige rigtige for din hjemmeside. En involvering som jeg sætter stor pris på i ethvert samarbejde.

Søren Leth Nielsen
Indehaver, Zephyr Consulting

Super sparring, godt produkt og høj integritet

Vi har brugt Kevin i forbindelse med udvikling af vores hjemmeside og vi har været meget tilfredse med hans arbejde. Han er ikke bange for at udfordre i forhold til form og indhold. Han har en høj integritet, hvilket er noget vi sætter stor pris på. Vi har efterfølgende også valgt at bruge Kevin og hjaelptilweb med vores SEO, Google Ads og justering af hjemmesiden.
Vi kan på det varmeste anbefale hjaelptilweb.dk

Hvad de fleste webbureauer ikke vil fortælle dig...

At få PPC til at være profitable kan være hårdt arbejde hvis du ikke har erfaringen eller “know-how”. Hvis du selv har sat dine kampagner op, for at stikke en finger i jorden og give Google AdWords et skud, så har du med al sandsynlighed budt på irrelevante og dyre keywords – som bare brænder dit budget op. Eller hvis du har haft et webbureau til at stå for det – så er det sandsynligt at de kun har fokuseret på kliks og trafik, men du kan ikke betale dine regninger med kliks, trafik og besøgende på din hjemmeside.


Hvor vi er anderledes er at vi fokusere på konvertinger og omsætning. Vores strategi er at skabe en enestående høj konverterende landingsside til dig, hvor vi sender PPC trafik til. Vi bruger direct-response copywriting og design for at sikre at denne hårdt arbejdende landingsside skaber dig så mange henvendelser eller salg som muligt.

Ofte stillede spørgsmål

En gennemtænkt Google Ads-kampagne sikrer, at de mest relevante kunder finder netop din hjemmeside/webshop, så du får øget omtale og salg.

Med Google Ads kan du målrette din online tilstedeværelse, så din virksomhed bliver vist på lige præcis de markeder og for de kundegrupper, der er relevant for lige netop dine produkter.

Det betyder, at du med en gennemført Google Ads kampagne, bliver synliggjort hos Google, som er verdens mest brugte søgemaskine. Google reklamer bliver vist over de organiske søgeresultater.

Nej. Vi tror på ærligt og godt arbejde. Er du ikke tilfreds med vores arbejde, kan du opsige måned til måned.

Det kommer meget an på hvilke målsætninger, produkter og/eller ydelser du tilbyder. Men du kan være tryg ved, at vi nok skal give dig et ærligt estimat på hvad du skal forvente både omkostning- og resultatmæssigt.