Få hjælp til online annoncering

Markedsføring med Google AdWords

En gennemtænkt Google AdWords-kampagne, vil betyde at de mest relevante gæster navigeres i retningen af lige netop din hjemmeside, hvilket dermed fører til øget omtale og salg. Hvorfor ikke forsøge at målrette din online tilstedeværelse, således at din virksomhed figurerer på det kundemarked der er relevant for lige netop dine produkter? Hvis dette spejler sig med dine professionelle interesser, bør du overveje om ikke en AdWords-kampagne kunne være en fornuftig investering.

Med en gennemført AdWords-kampagne, bliver du rentabelt synliggjort hos verdens mest brugte søgemaskine (Google). Betalte reklamer (Google-AdWords), vil forekomme over de organiske søgeresultater.

AdWords-kampagne for solide resultater

Hjælptilweb.dk skræddersyr en AdWords-strategi så den passer til dig og din virksomheds behov. For at sikre en AdWord-kampagne af høj kvalitet, vil vi til at begynde med, foretage en grundig undersøgelse af relevante søgeord. Vi vil løbende tilse og tilpasse kampagnen så du får det størst muligt udbytte af servicen.

Vores viden og ekspertise er lige hvad du har brug for, hvis du ønsker at din virksomhed vokser, og hvis du vil udnytte din virksomheds online-potentiale til fulde!

En Google AdWords-kampagne vil:

  • Øge din placering i Googles søgeresultater
  • Skabe konkurrencefordele
  • Navigere de mest relevante kunder i din hjemmesides retning
  • Generere større omtale af dit produkt

Hvad kan kampagnen gøre for din virksomhed?

  • Oplev dit produkt fremgå i Googles forslåede søgeresultater
  • Nå frem til i forvejen interesserede kunder
  • Forøg dit produkts synlighed og tilstedeværelse på internettet
Preben Rasmussen

Kevin har på 2 mdr. skabt bedre resultater end vores tidligere webpartner gjorde på 1 år. Jeg vil uden forbehold give mine varmeste anbefalinger til Kevin fra hjælptilweb.

 5/5

Stine Baumgarten

Fantastisk firma som arbejder hurtigt, flittigt og ender med at levere et fantastisk resultat. Super søde jyske drenge man kan stole på. Kan varmt anbefale dem.

 5/5

Stefan S. Hansen

Kevin har skabt mærkbare resultater og leveret en service der har overgået alle vores forventninger.

 5/5

profilbillede - hjælptilweb.dk

Brug for en Google AdWords ekspert?

Ring eller udfyld formularen nedenfor, så er vi igang!

60 60 99 60

Klar til at ligge i fronten?

Du er altid velkommen til at sende os en mail, eller ringe mellem 09:00 – 18:00. Du må endelig ikke tøve, vi elsker nemlig at snakke hjemmesider!

Email info@hjaelptilweb.dk

Ring nu 60 60 99 60

Hjemmesidebedømmeser