Hjemmesidebedømmeser

Konverteringsoptimering ☞ Få din egen konsulent for kun 599 kr./m.

Med KOR+ får du tildelt en konsulent, der én gang om måneden vil analysere den data dine besøgende efterlader på dit website, for herefter at sammenfatte en rapport med de vigtigste nøgletal, købssignaler og videoer af dine besøgenes færden. Disse informationer gør det let for dig og din konsulent at gennemskue, hvordan i kan øge antallet af konverteringer.

Rapporten bliver manuelt udarbejdet af din konsulent, så du ikke behøver baggrundsviden for at forstå indholdet.

– Opsig dag til dag hvis du ikke er tilfreds

For os er det altafgørende at du får succes med vores service (og kan mærke det økonomisk). Uden tilfredse kunder har vi nemlig ikke noget forretningsgrundlag.

Værktøj til konverteringsoptimering
Nye kontra tilbagevendende kunder
Hvilke kanaler kommer mine besøgende fra?
Enheder der besøger din side
Konverteringsoptimering - sessioner og varighed

*Billederne er et udpluk fra en tidligere rapport

uniplans logo i hvid

Ved hjælp af KOR+ lykkedes det Uniplan Danmark (i samråd med konsulent), at forstå deres besøgendes adfærd og intentioner. Små ændringer i sidestrukturen betød et kæmpe udslag på hele 86% flere opkald, efter kun 3 måneder.

86%
Flere Opkald
Preben Rasmussen

Kevin har på 2 mdr. skabt bedre resultater end vores tidligere webpartner gjorde på 1 år. Jeg vil uden forbehold give mine varmeste anbefalinger til Kevin fra hjælptilweb.

 5/5

Stine Baumgarten

Fantastisk firma som arbejder hurtigt, flittigt og ender med at levere et fantastisk resultat. Super søde jyske drenge man kan stole på. Kan varmt anbefale dem.

 5/5

Stefan S. Hansen

Kevin har skabt mærkbare resultater og leveret en service der har overgået alle vores forventninger. Vi ser frem til et langvarigt og profitabelt samarbejde.

 5/5

profilbillede - hjælptilweb.dk

Skal vi tage en snak om dine muligheder?

Jeg kan træffes på hverdage mellem 9-17

60 13 15 17

profilbillede - hjælptilweb.dk

Skal vi tage en uforpligtende snak?

60 13 15 17

Sådan kommer du i gang med KOR+

– Vi anbefaler at du ringer eller skriver til os før du bestiller.

Når du ved hvilken KOR+ løsning der matcher dine behov, bestiller du den her på siden. Når du har lavet en bestilling, vil din tildelte konsulent ringe dig op indenfor 24 timer (medmindre du har angivet fortrukken tidspunkt ved ordren).

Din konsulent vil efterfølgende lave en ny Google-konto til dig og integrere sporingssoftware, så i kan se de digitale fodspor dine besøgende efterlader.

Nu står din side og samler værdifuld data, som vi kan forvandle til konverteringer!

Hvordan kan i gøre det så billigt?

Grundet flere års “hands-on” erfaring, har vi oparbejdet en unik viden indenfor konverteringsoptimerng. Vi ved hvad der virker og hvad der ikke gør – vi har nemlig været det hele igennem selv.

– og så er det ikke nogen hemmelighed at over halvdelen ender med at benytte vores andre services.

Hvad hvis det ikke skaber værdi?

Det er meget vigtigt for os, at ALLE vores kunder er tilfredse, får øget deres konverteringer og anbefaler os til andre. Derfor vil vi ikke binde folk op. Vores produkt kan opsiges dag til dag.

kor-produktet - hjælptilweb.dk
Spørgsmålstegn

Hvad er konverteringsoptimering?

En konvertering forekommer når en af dine besøgende foretager den handling som du ønsker (Det kunne være et køb, en booking eller lign). Konverteringsoptimering er en betegnelse der dækker over arbejdet ved at få så mange af dine besøgende som muligt til at lave en konvertering (altså at optimere sine konverteringer).

Konverteringsoptimering kan også betegnes som en analytisk fremgangsmetode som forsøger at forbedre brugeroplevelsen på dit website, samt din øvrige indsats online på eksempelvis Google eller Facebook, så du får flere leads eller salg. Hos Hjælptilweb.dk går vi ind og hjælper dig med at få indsigt i din online forretning og hjælper din online tilstedeværelse så du får mere ud af dit website.

Du er højst sandsynligt en meget lille ændring fra at få mange flere konverteringer!