Få lavet en ny hjemmeside som er let at vedligeholde og redigere i

Med en hjemmeside fra os er du sikret en høj kvalitet, ærlighed og:

Fra kun 3.500 kr. (engangsbetaling)

Vores kunder anbefaler os til andre

Kun 5-stjernet anmeldelser

Casper Dahl-Hansen
Indehaver & CEO, Studio A

Suveræn!

Suveræn, jordnær og hands-on service. Store kompetencer, hvor niveauet for et skræddersyet resultat, er vanvittig højt.
Passion for resultater, der er abnormalt høje, driver motivationen, hvilket tydeligt kommer til udtryk i produktet.
Jeg vil til enhver til anbefale hjælptilweb.dk til andre!

Søren Leth Nielsen
Indehaver, Zephyr Consulting

Super sparring, godt produkt og høj integritet

Vi har brugt Kevin i forbindelse med udvikling af vores hjemmeside og vi har været meget tilfredse med hans arbejde. Han er ikke bange for at udfordre i forhold til form og indhold. Han har en høj integritet, hvilket er noget vi sætter stor pris på. Vi har efterfølgende også valgt at bruge Kevin og hjaelptilweb med vores SEO og justering af hjemmesiden.
Vi kan på det varmeste anbefale hjaelptilweb.dk

Pernille Jakobsen
Direktør, Au Lama

Stor tak til hjælptilweb.dk

Kevin har været en kæmpe hjælp i forbindelse med udviklingen af min hjemmeside. Han har opfyldt alle mine ønsker og har desuden bidraget med en masse ekstra viden, der har gjort den endnu mere skarp og brugervenlig. Jeg vil bestemt anbefale Hjælptilweb.dk til alle der skal have oprettet hjemmeside eller optimeret den nuværende.

KBH Facadeisolering - reference
Citypuds reference lang
Art Nordic - Reference

Ny professionel hjemmeside

Vil du have en dynamisk hjemmeside, der appellerer direkte til din målgruppe, konverterer besøgende til kunder og er optimeret til søgemaskiner fra første dag?

Hos hjælptilweb hjælper vi med at pifte nyt liv i din online tilstedeværelse og give dine kunder en oplevelse, der får dem til at vende tilbage.

Hos hjælptilweb har vi det gode samarbejde i fokus. Det betyder blandt andet, at vi ikke låser dig fast i lange abonnementer og løsninger. Det gør vi, fordi du skal have din frihed. Samtidig tror vi på, at du bliver så glad for vores produkt, service og samarbejde, så du vil vælge os som sparringspartner på din webløsning – også på sigt.

Hjemmeside lavet i WordPress

Du får en hjemmeside, som er bygget i WordPress, som er et stort og anerkendt CMS, der benytter sig af nyeste webteknologier. Det betyder, at du får en hjemmeside-platform der er “up-to-date”, nem at redigere i og fremtidssikret.

Sådan arbejder vi

Afspil video

På besøg hos SpeakerBee til 45 minutters snak om “Ny hjemmeside do’s and don’ts”

Derfor trænger du til en ny hjemmeside

Der findes mange gode grunde til at få renoveret din hjemmeside med et helt nyt design og ny kode. Måske er din hjemmeside langsom, mangler besøgende eller har en lav konverteringsrate? Det kan også være, at den virker uoverskuelighed eller gammeldags og du søger et moderne og mere stilrent look.

 

Læs “10 tegn på at du har brug for en ny hjemmeside”

 

Uanset hvorfor du ønsker, en ny hjemmeside, er det vigtigt for din virksomheds online succes, at du får en velfungerende side. Din hjemmeside er nemlig ofte potentielle kunders førstehåndsindtryk af din virksomhed, og vi ved alle, hvor vigtigt et godt førstehåndsindtryk er.

Det kræver tid, overvejelser og erfaring at stable en god hjemmeside på benene – særligt i dag, hvor den moderne onlineforbruger bliver mere og mere kritisk. Til gengæld er udbyttet det hele værd.

Få en hjemmeside, der konverterer

En hjemmeside konverterer bedst, når dine kunder oplever den optimale kunderejse uanset om de sidder med deres mobil, tablet eller computer. Det skal være nemt at navigere, få de rigtige informationer og komme i kontakt med dig.

Hos hjælptilweb tager vores erfarne og dygtige webudviklere sig godt af din hjemmeside, og du kan være sikker på, at vi kommer hele vejen rundt om kunderejsen.

Vil du være med – eller helst være fri?

Du bestemmer selv dit engagement i projektet. Vi samarbejder gerne tæt med dig, hvis du ønsker det, men du kan også trygt overlade arbejdet til os, imens du tager dig af de arbejdsopgaver, der kræver dit fokus. Uanset hvor meget, du ønsker at engagere dig, sikrer vi, at du får en hjemmeside, der er klar til at erobre markedet.