6 nye hjemmesider
3 nye hjemmesider

Ny Hjemmeside

– uden binding og skjulte gebyrer

Responsivt Design

Vi udvikler altid hjemmesider i et brugervenligt og responsivt design. Din nye hjemmeside vil derfor fremstår flot og professionel, uanset hvilken enhed dine kunder besøger den fra. 

SEO-venlig

Søgemaskineoptimering vil for de fleste virksomheder være et af de vigtigste online markedsføringsværktøjer. Derfor leverer vi en hjemmeside, der er klar og optimeret til søgemaskiner.

Bygget i WordPress

Alle vores hjemmesider bliver bygget i WordPress (CMS der benytter sig af nyeste webteknologier), hvilket betyder at du får en hjemmeside-platform der er ’up-to-date’ og nem at redigere i. Læs mere om fordelene ved at bruge WordPress.

Høj Kvalitet

Mens dårligt skrevet kode er usynligt for de fleste, er omkostningerne ikke. Vores hjemmesider og applikationer er nemme at vedligeholde og videreudvikle på, så eventuelle ekstra funktioner eller fremtidige rettelser, ikke virker uoverskuelige.

Design

Vi skiller os særligt ud med vores grafiske evner og sans for detaljen. Vi hjælper gerne med at pifte nyt liv i din online tilstedeværelse, så dine kunder får en oplevelse, der får dem til at vende tilbage. 

Gratis Værktøjer

Med hvert websted vi designer og udvikler, inkluderer vi også software-moduler, der tilføjer utroligt kraftfulde redigeringsværktøjer og webstedsfunktioner til dig. Gratis.

Før og Efter billede - hjemmesideudvikling
Før og Efter billede - hjemmesideudvikling

Lyt ikke til os – lyt til dem der har fået lavet en ny hjemmeside

Janni Klejnstrup Olesen

Jeg kan give hjælptilweb.dk min største anbefaling. Jeg har ikke forstand på hjemmesider, men har en. Hjælptilweb.dk gav råd og vejledning i øjenhøjde. Jeg følte mig ikke talt over hovedet og de forklarede på en overskuelig måde, hvad de kunne hjælpe med. De klarede meget hurtigt den aftalte opgave. Jeg vil bestemt benytte dem igen og kan anbefale andre at gøre det samme.

 5/5

Pernille Jakobsen

Kevin har været en kæmpe hjælp i forbindelse med udviklingen af min hjemmeside. Han har opfyldt alle mine ønsker og har desuden bidraget med en masse ekstra viden, der har gjort den endnu mere skarp og brugervenlig.
Jeg vil bestemt anbefale Hjælptilweb.dk til alle der skal have oprettet hjemmeside eller optimeret den nuværende.

 5/5

Preben Rasmussen

Kevin har på 2 mdr. skabt bedre resultater end vores tidligere webpartner gjorde på 1 år. Jeg vil uden forbehold give mine varmeste anbefalinger til Kevin fra hjælptilweb.

 5/5

Stine Baumgarten

Fantastisk firma som arbejder hurtigt, flittigt og ender med at levere et fantastisk resultat. Super søde jyske drenge man kan stole på. Kan varmt anbefale dem.

 5/5

Stefan S. Hansen

Kevin har skabt mærkbare resultater og leveret en service der har overgået alle vores forventninger.

 5/5

Helle Luplau

Kevin har indfriet alle mine forventninger og mere til. Kevin er fuldt ud opdateret på de muligheder, der findes i branchen og har samtidigt et skarpt øje for at skabe en visuelt flot website med en kunderejse helt i top. Med en konverteringsrate og en sessionstid, der er mere end fordoblet, håber jeg helt ærligt, der går længe inden mine konkurrenter får øje på ham.

 5/5

Dresslab ny hjemmeside - reference
profilbillede - hjælptilweb.dk

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Ring eller udfyld formularen nedenfor, så er vi igang!

60 60 99 60

Ny hjemmeside? Hvem, mig?

Ja, dig. Dig, der er en del af en lille, mellem eller stor virksomhed. Dig, der har så mange andre opgaver at se til end din hjemmeside eller bare ikke forstår dig på teknikken. Dig, der gerne vil have flere kunder i butikken (online eller i din fysiske butik). Dig, der gerne vil give din virksomhed de bedste forudsætninger for succes.

Du har brug for en ny hjemmeside, der kan bringe flere potentielle kunder til din dør, der kan gøre disse kunder trygge ved at købe hos dig og der kan gøre det let for dig at lære dine potentielle og nuværende kunder at kende ved hjælp af vigtig dataindsamling.

Hvorfor du trænger til en ny hjemmeside

Der findes mange gode grunde til at få renoveret sin hjemmeside med et helt nyt design; Hvad enten problemerne skyldes din sides langsomme hastighed, mangel på besøgende, en lav konverteringsrate, manglende overskuelighed og stilrenhed eller noget helt femte, så kan en velfungerende hjemmeside være altafgørende for din virksomheds succes.

10 tegn på at du har brug for en ny hjemmeside i 2019

Din hjemmeside udgør ofte potentielle kunders førstehåndsindtryk af din virksomhed, og vi ved alle, hvor vigtigt et godt førstehåndsindtryk er. Det er dog ikke nogen simpel opgave at stable en god hjemmeside på benene, særligt med den moderne onlineforbrugers kritiske sans taget i betragtning. At omdesigne en hjemmeside kræver tid og overvejelse, men udbyttet kan til gengæld være enormt.

Vi laver hjemmesider der konverterer

En af grundende til at virksomheder vælger os, når de skal have lavet en ny hjemmeside er, at vi ikke “bare” laver elementerne på hjemmesiden responsive (flot på mobil, tablet og computer). Vi udarbejder altid den optimale kunderejse for både mobil-, tablet- og desktop-besøgende, så du får flest mulige konverteringer og interaktion.

For at undgå, at du løber ind i de samme eller nye problemer, anbefaler vi altid at du overlader renoveringen af din hjemmeside til professionelle. Hos hjælptilweb tager vores erfarne og dygtige webudviklere sig godt af din hjemmeside, og du kan være sikker på, at vi kommer hele vejen rundt om problemerne.

Vi samarbejder gerne tæt med dig, hvis du ønsker det, men du kan også trygt overlade arbejdet til os, imens du tager dig af de arbejdsopgaver, der kræver dit fokus – uanset hvad tilpasser vi løsningerne efter netop dit behov, og du ender ud med en hjemmeside, der er fit for fight, og lige som du vil have den.

Få et gratis udkast til en hjemmeside eller webshop som er bygget til at generer flere konverteringer og mere salg.

100% gratis og uforpligtende udkast og sparring ✔

Uforpligtende udkast

Udfyld formularen, så vil en af vores konsulenter kontakte dig mhp. at lave et gratis og uforpligtende udkast til en ny hjemmeside eller webshop.

Hjemmesidebedømmeser