WordPress Starter (Billig hjemmeside)

Du har typisk lige startet din virksomhed eller besluttet dig for, at tiden er moden til, at din virksomhed skal have en hjemmeside. Du har brug for en enkel hjemmeside til en god pris.

Med vores billigste hjemmesideløsning får du bl.a.:

 • Brugervenligt CMS (WordPress)
 • Personligt webdesign
 • Responsiv (mobilvenligt design)
 • SMTP konfiguration
 • Dansk hosting med fokus på hastighed og sikkerhed
 • Ingen binding

Vores billigste hjemmesideløsning koster 3.500 DKK + moms

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Pil til højre

Strategi og planlægning

Vi indleder samarbejdet med et telefonmøde. Her udarbejder vi en plan for din hjemmeside med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Afhængigt af hvornår du kan være klar med tekst og billeder, fastlægger vi en deadline.

Pil til højre

Byggeriet går i gang

hjælptilweb udvikler og designer din nye hjemmeside. Når hjemmesiden er færdig, får du tilsendt et link, hvor du kan gennemgå og teste den. Alt justeres indtil du er fuldkommen tilfreds med resultatet.

Din hjemmeside er online

Når du er tilfreds, lægger hjælptilweb din hjemmeside online på din webadresse. Nu har du selv mulighed for nemt at administrere og redigere indholdet, ligesom du kan benytte dig af vores support.

Dansk hosting og support

Med en hjemmeside lavet af hjælptilweb.dk får du samtidig en hjemmeside hostet på danske servere, hvor hastighed, oppetider, sikkerhed, backup, netværk, antal kunder pr. server og meget mere er helt i top.

Afhængigt af dit behov, har vi lavede en 2 løsninger (uden binding) du kan vælge imellem.

Vi tror på vores produkt og på, at det er et godt valg for din forretning. Derfor binder vi dig heller ikke på en lang kontrakt; i stedet kan du opsige dit abonnement fra måned til måned.

Derfor skal du vælge det rigtige webhotel

Ét af de vigtige elementer ift. din hjemmesides performance er valg af webhotel. Hos hjælptilweb tilbyder vi stærk dansk hosting for at sikre din hastighed og sikkerhed.

Det er med webhoteller som med almindelige hoteller – du får, hvad du betaler for. Groft sagt vil et lavpris-webhotel kun tilfredsstille dig indtil den dag, dine kunder begynder at besøge din hjemmeside.

Vil du have en stærk hjemmeside, skal du fokusere på at have et webhotel, hvor hastighed, oppetider, sikkerhed, backup, netværk, antal kunder pr. server og meget mere er helt i top. Hvorfor? Fordi det alt sammen har en stor indflydelse på den oplevelse dine kunder får, når de besøger dit website.

“Data viser at 47 % af forbrugerne forventer, at et websted indlæser på 2 sekunder eller mindre, og 40 % af brugerne vil forlade en hjemmeside/webshop, der tager mere end 3 sekunder at indlæse.”

Hosting og support

Udover dansk hosting og support får du en løsning der inkluderer 25 GB serverplads, Webmail og daglig backup af filer og database.

165 DKK / Måned (Ingen binding)

All In One

Med denne løsning får du alt under et tag. Vi sørger for alt det tekniske (inkl. hosting). All In One er din garanti for, at dit website performer optimalt, er fuldt ud opdateret, dine data er sikre, og dine kunder oplever et stabilt og hurtigt website – hver dag året rundt!

Med All In One, får du bl.a.:

 • Linux Pro webhotel med daglig backup
 • Månedlig opdatering af WordPress, database og plugins
 • Sikkerhed og Hackerforsikring
 • SSL Certifikat (inkl. opsætning)
 • Adgang til betalte plugins og temaer
 • Fri telefonsupport
 • Rådgivning og sparring
690 DKK / Måned (Ingen binding)
Trustpilot stjerner

En kompetent fornøjelse

Kevin & Co fortjener alle 5 stjerner. Udover en super kompetent vejledning af det rigtige løsning for min virksomhed dresslab.dk har jeg oplevet et engagement og effektivitet, som jeg ikke er vant til inden for denne branche. Står du foran en overvejelse om en ny webside eller en shopløsning, så er Kevin den rette kontakt.

Vær forberedt på, du bliver udfordret på dine beslutninger, hvis ikke Kevin mener det er den forretningsmæssige rigtige for din hjemmeside. En involvering som jeg sætter stor pris på i ethvert samarbejde.

Helle Luplau, Dresslab

Trustpilot stjerner

Suveræn!

Suveræn, jordnær og hands-on service. Store kompetencer, hvor niveauet for et skræddersyet resultat, er vanvittig højt.

Passion for resultater, der er abnormalt høje, driver motivationen, hvilket tydeligt kommer til udtryk i produktet.

Jeg vil til enhver til anbefale hjælptilweb.dk til andre!

Casper Dahl-Hansen, Studio A

Trustpilot stjerner

Uundværlige for mig

Jeg har brugt Hjælptilweb helt fra starten af, og hvis jeg ikke havde dem til at holde øje med min hjemmeside, hjælpe mig med min mærkelige spørgsmål så ved jeg ikke hvor langt jeg var kommet med min virksomhed.

Deres nye all-in-one abonnement kan varmt anbefales, hvis man som mig ikke er nogen ørn til alt det der med web.

Lene Grønbæk, LG Bogføringsservice

KONTAKT OS IDAG!

60 60 99 60

KEVIN NØRGAARD

Ejer og projektleder
kevin@hjaelptilweb.dk

Mandag til fredag: 8.00 – 16.30 
Vagttelefon: åbent 24/7

Birk Centerpark 40, 7400 Herning
CVR: 37600830

Kevin