Birthes Blomster

Service af hjælptilweb.dk

Birthesblomster.dk fik en komplet makeover. Fra et 90’er look lavet i Joomla (og som ikke var responsive), til en flot minimalistisk side med nyt design lavet i WordPress. Hjemmesiden er stadigvæk under opbygning men har allerede skabt gode resultater for Birthe’s blomsterbutik.

Eksklusivt look

Birthes Blomster har udelukkende kvalitetsprodukter og en service i top. Derfor ønskede Birthe at hjemmesiden også afspejlede dette. Så jeg fandt frem til nogle varme jordfarver, der matcher at hun sælger Chokolade, Blomster, Vin mm.

– Logoet fik også et lille pift.

Nr. 1 på Google

Når vi opbygger hjemmesider gør vi det altid efter “best practise” og med SEO-brillerne på. Efter vi har lavet Birthes Blomster på ny, ligger hun nr. 1 på Google under det ønskede søgeterm “Blomster i Herning”. Vi kan stolt sige det kun er ved hjælp af on-page SEO.

Man ser det ikke ved første øjekast, men der er allerede over 70 undersider på birthesblomster.dk – og mange flere i vente.

KundeBirthes Blomster
OpstartNovember 2017
birthes hjemmeside - forsiden
Birthes Grid system

Birthes Grid System

Siden indeholder som sagt mange undersider, og man kan ikke komme udenom at mange af dem involvere galleribilleder. Derfor var Birthe træt af at der på hendes gamle hjemmeside blev vist billeder i øst og vest (og forskellige størrelser).

Derfor blev der implimenteret og tilrettet et grid-system der gør at billederne, uanset størrelse, zoomer ind, cropper og tilpasser sig automatisk. Den eneste variabel der er overladt, er bredden af billederne – Meen her har vi stadigvæk gjort så rækken bliver fyldt ud, og selvfølgelig på alle platforme.

– Tag et kig på siden: klik her