Uniplan Danmark A/S

Service af hjælptilweb.dk

Fra start 2018 har vi hjulpet Uniplan Danmark A/S med webudvikling og SEO. Uniplan Danmark er omtalt i medierne på baggrund af deres enorme vækst over de seneste år.  Et af medierne skriver bl.a. at Uniplan Danmark A/S er gået “Fra 0-120 millioner på 3 år”. Nu skal hjælptilweb.dk sørger for at deres online platform følger med.

Hjemmeside

Hjemmesiden er hardcoded (et begreb der bruges når der ikke er benyttet et CMS-System som fx. WordPress). Vi overtog casen hardcoded og har sidenhen sat os grundigt ind i opbygningen for herefter at rytte godt og grundigt op i kodestrukturen.

Så var vi klar til at optimere indholdet på siden ved bl.a. at komprimere billeder, CSS, HTML, PHP og ikke mindst benytte Schema Markup og Google Analytics.

KundeUniplan Danmark A/S
OpstartJanuar 2018
Uniplan Danmark Hjemmeside
SEO Vækst

Resultater

Vi er stolte af de resultater vi har skabt for Uniplan Danmark A/S på kun 3 måneder. Efter vi overtog casen fokuserede vi på on-page SEO ved bl.a.  at optimere sidens headings, meta-tags, hastighedsoptimering mm.

I det hele taget skulle der bare ikke være noget at sætte en finger på, før vi begyndte med off-page SEO. Her bruger vi Ahrefs til at analysere Uniplan Danmark A/S største konkurrenter og dets backlinks, for herefter at vurdere hvilke backlinks vi også selv kan skaffe.

Graferne taler for sig selv, og idag ligger Uniplan Danmark A/S nr. 1 på flere søgetermer bl.a. “undergulve”.

Klik her for at læse mere om SEO

Hvad laver Uniplan Danmark A/S?

Uniplan Danmark A/S er specialister i undergulve på større byggerier. De leverer undergulve hos bl.a. Ø4 i Aarhus, Carlsberg Byen, WakeUp Hotel og Irma Byen. Deres massive vækst har medført en medarbejderstab på over 100 ansatte.

Deres udstyr gør det muligt for dem at pumpe slidlag op i over 20 etagers højde præcis i det rum det skal lægges.

Uniplan Danmark's kontaktside