Bliv fundet på Google med (SEO) søgemaskineoptimering

Vil du gerne have flere kunder i din webshop? Eller flere besøgende på din hjemmeside? Det kan du få ved at optimere din webshop/hjemmeside til søgemaskinerne – i fagsprog kaldet SEO eller søgemaskineoptimering.

Fra 1.299 kr./md. (ingen binding)

Trustpilot stjerner

Her et firma der har styr på det hele

Bestemt et firma der har styr på deres område, kundeservice og den nødvendige viden. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Hjaelptilweb.

Trustpilot stjerner

God til at hjælpe mig med SEO

Kevin har været virkeligt god til at hjælpe mig med at forstå SEO. Jeg fik lavet min hjemmeside andetsteds og havde brug for en second opinion – den fik jeg, sammen med en liste over mulige forbedringspunkter, som jeg selv kunne rette eller tage med til min udvikler. Kevin ordnede det dog i stedet og jeg har kun positive ting at sige om oplevelsen.

Trustpilot stjerner

Her et firma der har styr på det hele

Vi har brugt Kevin i forbindelse med udvikling af vores hjemmeside og vi har været meget tilfredse med hans arbejde. Han er ikke bange for at udfordre i forhold til form og indhold. Han har en høj integritet, hvilket er noget vi sætter stor pris på.
Vi har efterfølgende også valgt at bruge Kevin og hjaelptilweb med vores SEO og justering af hjemmesiden.
Vi kan på det varmeste anbefale hjaelptilweb.dk

Du har arbejdet hårdt for at opbygge din forretning online. Du har investeret tid og penge i en ny hjemmeside og bruger meget tid på de sociale medier, men du når ikke de resultater, som du gerne vil – og som du ved, at din forretning fortjener. Du stiller dig selv spørgsmålet:

Hvorfor får jeg ikke flere besøg på min hjemmeside?

I ni ud af ti tilfælde er svaret: Søgemaskineoptimering – i daglig tale SEO. Uden den rette SEO-strategi kan dine kunder ikke finde dig i Googles søgeresultater.

Faktum er, at 85 % af alle forbrugere i dag bruger en søgemaskine til at finde det helt rigtige produkt, den bedste hjemmeside og de svar, de søger. Bliver din hjemmeside ikke vist højt oppe i søgeresultaterne, er der stor risiko for, at du mister en række potentielle kunder.

Vil du have hjælp til at styrke din SEO?

Så er du havnet det helt rigtige sted. Vores professionelle team er “up to date” og søger konstant efter måder at øge din synlighed online. Digital markedsføring er en investering, og vi fokuserer på resultater og afkast.

“Din SEO-strategi skal tage udgangspunkt i dig, din virksomhed, dine produkter, dine mål og din investering. Derfor får du heller ikke en standardløsning, som kun delvist passer til dine behov. Vi udvikler en unik strategi, som fungerer for din virksomhed, så du kommer til tops i Googles søgeresultater.”

Pil til højre

Strategi og planlægning

Vi sætter os grundigt ind i din forretning via research og dialog. Ud fra denne viden får du både en konkurrent- og en søgeordsanalyse, som tilsammen udgør grundlaget for din nye SEO-strategi.

Pil til højre

On-page SEO

Din hjemmeside eller webshop bliver optimeret både ift. struktur og indhold, så vi kan sikre dig en placering i Googles søgeresultater, på de varme ord fra søgeordsanalysen.

Pil til højre

Off-page SEO

Når din hjemmeside/webshops struktur og indhold er optimeret, går vi i gang med linkbuilding:. Vi skaffer dig gode solide backlinks fra sider, som Google og Googles søgepartnere finder troværdige.

Rapportering

Du modtager hver måned en rapport, som klart og tydeligt viser effekten af vores arbejde. Skulle vores arbejde mod forventning ikke være rentabelt for dig, kan du opsige samarbejdet med det samme.

Uniplan Danmark A/S logo

Vi har bl.a. hjulpet Uniplan Danmark A/S til en markedsledende position i Googles søgeresultater på ord som “undergulve”, “EPS Beton” og “Slidlag”

Efter 5 måneders arbejde (2 arbejdsdage om måneden), er deres besøgsantal steget med 288%. Samarbejdet fortsætter og Uniplan Danmark A/S er i massiv vækst.

Midtvest IT logo

I forbindelse med at vi udviklede midtvest it’s nye hjemmeside, lavede vi gennemgribende on-page SEO.

Resultatet er ikke til at tage fejl af, da midtvest it’s hjemmeside allerede en uge efter upload lå nr. 1 i Googles søgeresultater på ordet “IT firma” – hvor de på deres daværende hjemmeside ikke engang var repræsenteret blandt de første 10.