Til dig, der ønsker en skræddersyet webshop

Du ved, hvad du vil have. Eller du ved i hvert fald, hvad du ikke vil have. Din webshop skal passe fuldstændig til din virksomhed med funktioner man ikke kan forvente af en “basis webshop”. Med en skræddersyet webshop fra os får du bl.a:

Få et skarpt tilbud

Ring og få en snak på 60 60 99 60 eller brug kontaktformularen

En skræddersyet webshop er en god investering

Din webshop er vigtig for din forretning. Det er her, dine kunder møder dig, og du skal give dem en god købsoplevelse.

Når du vælger en skræddersyet webshop, vælger du en online butik, som er fuldstændig tilpasset din virksomhed og dine produkter. Webshoppen fremstår professionel og sikker med en flot grafisk profil, som skaber genkendelighed til dit brand. Dine kunder oplever en webshop fuld fokus på kunderejsen og købsoplevelsen, og du oplever en webshop med fokus på afkast og konvertering.

Hvad koster en skræddersyet webshop?

En skræddersyet webshop er dyrere end en standard webshop – men det kan betale sig.

Når din webshop er 100 % målrettet din butik og dine kunder, vil din shop naturligvis blive dyrere end en standardløsning. Til gengæld får du en shop, som er tilpasset dine produkter og dine kunder. Det skaber højere konvertering og mere loyalitet – og det er en god investering. Hos hjælptilweb giver vi dig en projektpris, ligesom du kan regne med en fast lav timepris på 650 kr.

 

Sådan arbejder vi

Aimes reference

Vores kunder anbefaler os til andre

Kun 5-stjernet anmeldelser

Casper Dahl-Hansen
Indehaver & CEO, Studio A

Suveræn!

Suveræn, jordnær og hands-on service. Store kompetencer, hvor niveauet for et skræddersyet resultat, er vanvittig højt.
Passion for resultater, der er abnormalt høje, driver motivationen, hvilket tydeligt kommer til udtryk i produktet.
Jeg vil til enhver til anbefale hjælptilweb.dk til andre!

Helle Luplau
Indehaver, Dresslab

En kompetent fornøjelse

Kevin & Co fortjener alle 5 stjerner. Udover en super kompetent vejledning af det rigtige løsning for min virksomhed dresslab.dk har jeg oplevet et engagement og effektivitet, som jeg ikke er vant til inden for denne branche. Står du foran en overvejelse om en ny webside eller en shopløsning, så er Kevin den rette kontakt.

Vær forberedt på, du bliver udfordret på dine beslutninger, hvis ikke Kevin mener det er den forretningsmæssige rigtige for din hjemmeside. En involvering som jeg sætter stor pris på i ethvert samarbejde.

Søren Leth Nielsen
Indehaver, Zephyr Consulting

Super sparring, godt produkt og høj integritet

Vi har brugt Kevin i forbindelse med udvikling af vores hjemmeside og vi har været meget tilfredse med hans arbejde. Han er ikke bange for at udfordre i forhold til form og indhold. Han har en høj integritet, hvilket er noget vi sætter stor pris på. Vi har efterfølgende også valgt at bruge Kevin og hjaelptilweb med vores SEO og justering af hjemmesiden.
Vi kan på det varmeste anbefale hjaelptilweb.dk

En skræddersyet webshop konverterer bedre

Din webshop skal få kunderne til at føle sig godt tilpas og set – præcis som i en fysisk butik.

Og så skal det være nemt. For mange er det endnu lettere at vælge en anden online butik end en fysisk butik. Derfor skal dine kunder føle sig velkommen og trygge fra første klik på din webshop. De skal opleve en nem navigation, relevante produkter og informationer, samt en optimeret købsproces – alt sammen elementer, der giver dine kunder lyst til at vende tilbage. Rent teknisk er hastigheden naturligvis i top, og din webshop står skarpt på både mobil, tablet og computer.

Se fx. vores senest lavet webshop som sælger interiør fra hele verden

Hvorfor skal hjælptilweb udvikle din webshop?

Kort sagt, vi har erfaringen og tager din forretning seriøst.

Hos hjælptilweb får du ikke blot en webudvikler, men en erfaren samarbejdspartner som er interesseret i, at din virksomhed vækster. Du får en webshop, som er designet og kodet i Danmark af kompetente designere og webudviklere. Og du får en fast kontaktperson, som du kan ringe og skrive til under hele projektforløbet. Endelig er der tiden; du får dine nye skræddersyede webshop fra hjælptilweb i løbet af bare 4-12 uger.