Til dig, der ønsker en skræddersyet webshop

Du ved, hvad du vil have. Eller du ved i hvert fald, hvad du ikke vil have. Din webshop skal passe fuldstændig til din virksomhed med funktioner man ikke kan forvente af en “basis webshop”.

 
 

Med en skræddersyet webshop fra hjælptilweb får du:

Sådan kommer du igang:

Aimes reference
Trustpilot stjerner

Pernille Jakobsen

Au Lama

Kevin har stået i spidsen for udviklingen af min webshop. Han har opfyldt alle mine ønsker og har desuden bidraget med en masse ekstra viden, der har gjort den endnu mere skarp og brugervenlig.

Jeg vil bestemt anbefale Hjælptilweb.dk til alle der skal have udviklet en webshop eller optimeret den nuværende.

Trustpilot stjerner

Anne Dorthe

Fru Sød

Fantastisk firma med gode og kvalificeret ansatte. De har løst alle opgaver til UG kryds og slang. Været meget lydhør for mine ønsker og har forstået at udfører dem. Når jeg ikke har vidst hvad jeg ville er de kommet med gode løsninger og har overholdt alle deadlines. De har stået for alt omkring min webshop, jeg har bare skulle lægge varerne ind. Design opgaven med logo, farver og look er vildt flot, jeg blev interviewet om min person og ønsker og der kom smukt begrundet personligt resultat.

De allerbedste anbefalinger herfra.

Trustpilot stjerner

Casper Dahl-Hansen

Studio A

Suveræn, jordnær og hands-on service. Store kompetencer, hvor niveauet for et skræddersyet resultat, er vanvittig højt.
Passion for resultater, der er abnormalt høje, driver motivationen, hvilket tydeligt kommer til udtryk i produktet.

Jeg vil til enhver til anbefale hjælptilweb.dk til andre!

Aimes reference
Dresslab reference
Bigini reference

En skræddersyet webshop er en god investering

Din webshop er vigtig for din forretning. Det er her, dine kunder møder dig, og du skal give dem en god købsoplevelse.

Når du vælger en skræddersyet webshop, vælger du en online butik, som er fuldstændig tilpasset din virksomhed og dine produkter. Webshoppen fremstår professionel og sikker med en flot grafisk profil, som skaber genkendelighed til dit brand. Dine kunder oplever en webshop fuld fokus på kunderejsen og købsoplevelsen, og du oplever en webshop med fokus på afkast og konvertering.

En skræddersyet webshop konverterer bedre

Din webshop skal få kunderne til at føle sig godt tilpas og set – præcis som i en fysisk butik.

Og så skal det være nemt. For mange er det endnu lettere at vælge en anden online butik end en fysisk butik. Derfor skal dine kunder føle sig velkommen og trygge fra første klik på din webshop. De skal opleve en nem navigation, relevante produkter og informationer, samt en optimeret købsproces – alt sammen elementer, der giver dine kunder lyst til at vende tilbage. Rent teknisk er hastigheden naturligvis i top, og din webshop står skarpt på både mobil, tablet og computer.

Hvad koster en skræddersyet webshop?

En skræddersyet webshop er dyrere end en standard webshop – men det kan betale sig.

Når din webshop er 100 % målrettet din butik og dine kunder, vil din shop naturligvis blive dyrere end en standardløsning. Til gengæld får du en shop, som er tilpasset dine produkter og dine kunder. Det skaber højere konvertering og mere loyalitet – og det er en god investering. Hos hjælptilweb giver vi dig en projektpris, ligesom du kan regne med en fast lav timepris på 650 kr.

Hvorfor skal hjælptilweb udvikle din webshop?

Kort sagt, vi har erfaringen og tager din forretning seriøst.

Hos hjælptilweb får du ikke blot en webudvikler, men en erfaren samarbejdspartner som er interesseret i, at din virksomhed vækster. Du får en webshop, som er designet og kodet i Danmark af kompetente designere og webudviklere. Og du får en fast kontaktperson, som du kan ringe og skrive til under hele projektforløbet. Endelig er der tiden; du får dine nye skræddersyede webshop fra hjælptilweb i løbet af bare 4-12 uger.