Få trafik til dit website

Du ved, at du har en hjemmeside med godt indhold eller en webshop med fede produkter. - men hvor bliver kunderne af?

  • Vi kan hjælpe dig til tops på Google
  • Vi har konstant fokus på din ROI (Return of investment)
  • Du får en månedlig rapport over effektiviteten af vores arbejde
  • Vores services er uden binding

Fra (ingen binding)

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

 
 
Google ikon 2

Google (SEO)

82% af alle forbrugere bruger Google til at finde virksomheder.
Når vi taler om SEO, taler vi bl.a. om indholdet på dit website. Det er vigtigt, at indholdet på dit website er optimeret til, at give den søgende det bedst mulige svar på det de har søgt efter. Herudover er det vigtigt at din side her relevante backlinks, da Google ser dette som en klar anbefaling af dit website.

Læs vores artikel: Forstå SEO på 3 minutter

Søgemaskiner taler lidt deres eget sprog; hos hjælptilweb kender vi dette sprog, og vi ved hvilke parametre, der skal anvendes for at din hjemmeside kommer højt op, når mulige kunder søger efter lige præcis din ydelse, service eller dit produkt.

Læs hvordan vi kan hjælpe dig med SEO

Facebook ikon

Facebook

Omkring 75% af alle danskere har en Facebook-profil, og uanset om du er B2C- eller B2B-virsomhed, kan Facebook være et stærkt redskab i din online annoncestrategi.

Med Facebook har du en unik mulighed for at definere din målgruppe meget præcist. Når du annoncerer via Facebook, betaler du en såkaldt CPM-pris. Det betyder, at du betaler for at få vist din annonce og ikke for, at der bliver klikket på din annonce. Det kan derfor hurtigt blive dyrt at annoncere på Facebook, hvis din målgruppe ikke er nøje defineret.

Hos hjælptilweb hjælper vi med alt det praktiske omkring Facebook-annoncering; vi bygger dine målgrupper op (med input fra dig), opsætter annoncer og monitorerer hele forløbet for at sikre, at dit budget når længst ud.

Læs mere om vores Facebook marketing

Adwords ikon

Google Reklamer

Google er den absolut mest brugte søgemaskine online. Google reklamer er de annoncer, som vises øverst i søgeresultaterne.

Med Google reklamer har du mulighed for at målrette din annoncering efter dine konkrete målgrupper – men også efter søgeord; hvilke ord vil du findes på hver gang? Når du annoncerer via Google, betaler du for det antal klik, din annoncere genererer.

Hos hjælptilweb hjælper vi dig med at målrette dine annoncer mest fordelagtigt; vi monitorerer løbende ROI og foretager ændringer i tråd med den aftale, vi på forhånd har lagt.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med Google reklamer

Instagram ikon

Instagram

Cirka en tredjedel af alle danskere har en Instagram-profil, og da Instagram samtidig er ejet af Facebook, er det muligt at annoncere på tværs af disse to medier.

Instagram er et stærkt visuelt medie, hvor alting vises som billeder og video – og det stiller naturlige krav til dig som annoncør. Annoncer på Instagram er placeret direkte i kundens newsfeed og stories; de skal derfor være om muligt endnu mere lækre og relevante for kunden.

Er du i tvivl om Instagram er det rette medie for dig? Hos hjaelptilweb kommer vi med en ærlig vurdering af, om dine produkter/services er egnet til Instagram.

KONTAKT OS IDAG!

60 60 99 60

KEVIN NØRGAARD

Ejer og projektleder
kevin@hjaelptilweb.dk

Mandag til fredag: 8.00 – 16.30 
Vagttelefon: åbent 24/7

Birk Centerpark 40, 7400 Herning
CVR: 37600830

Kevin