All In One

690,00 DKK / måned (+ etableringsomkostning = 1.890,00 DKK)

*Etableringsomkostning er en engangsomkostning. Den indebærer bl.a. opsætning af filer og database på Linux Pro Server, samt mail og DNS konfiguration.

All In One er din serviceaftale, så du slipper for at bekymre dig om alle de tekniske detaljer og opgaver, der følger med, når du har en hjemmeside eller webshop.

Med All In One får du:

  • Administration af dit domæne og webhotel med daglig backup
  • Månedlig opdatering af WordPress, database og plugins
  • Teknisk gennemgang af din hjemmeside/webshop hver måned
  • Sikkerhed og Hackerforsikring
  • SSL Certifikat
  • Adgang til DIVI, DIVI Builder og Elementor PRO
  • SEO Plugin
  • Fri telefonsupport
  • Rådgivning og sparring

Administration af dit domæne og webhotel med daglig backup
Du modtager kun én regning for alt relateret til din hjemmeside eller webshop inklusiv alt vedrørende dit domæne og webhotel. Det betyder, at du slipper for uoverskuelige regninger fra tredjepart i tide og utide. Din hjemmeside eller webshop vil blive hostet på en dansk server tilpasset efter behov. Samtidig sørger vi dagligt for at tage backup af din webløsning inklusiv dine filer og database.

Der er ingen binding, og du ejer 100 % dine data og dit domæne.

Månedlig opdatering af WordPress, database og plugins
Du har altid en opdateret hjemmeside. Din konsulent vil minimum en gang om måneden opdatere og evt. fejlrette i din WordPress, database og eventuelle pPlugins for at sikre, at din hjemmeside fungerer optimalt.

Teknisk gennemgang af din hjemmeside/webshop
Hver måned løber vi din hjemmeside igennem for at sikre, at alt lige fra formularer til undersider og vedhæftede filer virker, som det skal. På den måde er du sikret, at din hjemmeside altid fremstår præsentabel.

Sikkerhed og Hackerforsikring
Vi opsætter en firewall og et 24/7 rapporteringssytem der alarmere os (med det samme) hvis en sikkerhedstrussel melder sig. Skulle din hjemmeside eller webshop gå ned, blive hacket eller på anden måde skadet, udbedrer vi skaden for dig.

SSL Certifikat
SSL står for Secure Sockets Layer og er en teknologi, som sikrer forbindelsen mellem webserver og -browser. Det lyder måske lidt teknisk, og egentlig vil vi blot fortælle, at du slet ikke skal bekymre dig om det. Vi har nemlig styr på det for dig, og derfor får du et godkendt SSL-certifikat fra Let’s Encrypt, som opdateres hver tredje måned.

Læs mere om SSL her

Fri adgang til software som DIVI og Elementor PRO
Du får adgang til nogle af markedets mest intuitive WordPress- værktøjer, så du selv kan style din hjemmeside. Det kan fx være, du ønsker en landingpage til en kampagne. I stedet for at få os til at designe den, kan du med nemme moduler og visuel ”drag & drop” sammensætte din nye side indenfor de designmæssige rammer, der er i din hjemmeside eller webshop.

SEO Plugin
Du får et kraftfuldt SEO-værktøj, der giver dig feedback og advarsler omkring SEO på din hjemmeside/webshop, så du i endnu højere grad bliver fundet på Google.


Telefonsupport mandag til fredag kl. 8 -18

Få svar på dine spørgsmål og hurtig assistance, hvis noget driller. Med vores telefonsupport har du altid din webkonsulent lige ved hånden. og al support foregår naturligvis på dansk.


Rådgivning og sparring

Hvad skal næste step være for din hjemmeside eller webshop? Vi tilbyder rådgivning og sparring inden for digital markedsføring og strategi.


Vil du opsige All In One?

Du kan frit opsige aftalen fra måned til måned. Ved opsigelse beholder du dit SEO Plugin, Divi og Elementor (dog uden opdateringer).

KONTAKT OS IDAG!

60 60 99 60

KEVIN NØRGAARD

Ejer og projektleder
kevin@hjaelptilweb.dk

Mandag til fredag: 8.00 – 16.30 
Vagttelefon: åbent 24/7

Birk Centerpark 40, 7400 Herning
CVR: 37600830

Kevin