Grafisk Design

Kreativ og konceptuel kommunikation

Hos hjælp til web tilbyder vi kreativ og konceptuel visuel kommunikation og grafisk design i alle former og størrelser. Vi elsker at arbejde kreativt, konceptuelt og analytisk og tror på klog, klar og stærk visuel kommunikation, som ikke er til at kopiere, finde eller købe andre steder!

#Grafisk Design

Visuel identitet

Vi udvikler sammenhængende, visuelle identiteter med et samlet grafisk udtryk, som understøtter dit brand og dets værdier, i jagten på at skabe en professionel ramme for kommunikationen med omverden. Vi specialdesigner i samarbejde med dig, som kunde for på den måde at opnå et sandt udtryk for hvem du/i er.

De visuelle identiteter består i (af) brand navn, logo og et gennemgående Corporate Design. Dette vil blive defineret i en design manual, som tilmed instruerer i brugen af designet og som tilbyder en række prædesignede skabeloner, som viser hvordan designet kan foldes ud på tværs af en lang række medier. (visitkort, brevpapir, brochurer, magasiner, plakater osv.) Dette giver dig en unik mulighed for selv at kunne opretholde kommunikationen sammenhængende og professionel på tværs af medier og platforme.

eksempel på designmanual
hjælptilweb.dk - designmanual

Forstærk dit budskab ➞ få os til at lave din visuelle identitet

FORDI, at vi er nysgerrige over for nye strømninger i verden, følger med i, hvad der sker, og har hele klør fem på pulsen, i jagten på nye vinkler på verden. FORDI, at vi er modige, bobler af kreativitet og skæve løsninger, som ikke er til at kopiere, finde eller købe andre steder. FORDI, at vi forstærker dit budskab og skaber succes!

Billederne på denne side er et udsnit fra et af vores kundeprojekter – Klik her for at se hele manualen