Få en ny professionel hjemmeside

Vi udvikler skræddersyede løsninger, der indfrier din virksomheds fulde potentiale og sikrer kunderne den optimale brugeroplevelse.

Eller ring: 60 60 99 60

Pris for hjemmeside

Vi laver skræddersyede hjemmesider fra kun 11.500 DKK. Når vi skriver “fra” er det naturlighvis fordi, at vi har behov for at vide hvad din nye hjemmeside skal kunne og hvad den skal indeholde, før vi kan give dig en fast projektpris.

En hjemmeside som vores egen her, vil koste i omegn af 27.500 DKK at få special-designet og udviklet.

Kun det bedste er godt nok

Når du indgår et samarbejde med hjælptilweb.dk, får du en digital partner som interesserer sig for din forretning og helt oprigtigt ønsker at du får success.

Du får en partner som sætter sig grundigt ind i din forretning for at forstå din målgruppe og dens adfærd, i jagten på at ramme den mest bruger- og konverteringsvenlige løsning.

Med andre ord, der er tanke bag handling.

Hvorfor vælge os?

Vi har stor fokus på at det vi laver har en positiv økonomisk virkning på din forretning. Vi vækster kun hvis du gør!

Vi sætter en ære i at levere en ærlig og gennemsigtig løsning uden binding og uforudsete regninger.

Hos hjælptilweb.dk kan vi både hjælpe med hosting, grafisk design, webudvikling og markedsføring.

Hos hjælptilweb.dk designes og udvikles din hjemmeside af uddannede fagfolk med +5 års erfaring.

Vores nørder har fokus på at din online tilstedeværelse har en flot visuel fremtoning.

Ingen er vores ydelser er betinget af en bindingsperiode. Du har frihed til selv at bestemme.

Topscore på Trustpilot

Er du ambitiøs?

Når du indgår et samarbejde med hjælptilweb.dk, får du en digital partner som interesserer sig for din forretning og helt oprigtigt ønsker at du får success.

Professionel hjemmeside uden binding

Vil du have en dynamisk hjemmeside, der appellerer direkte til din målgruppe, konverterer besøgende til kunder og er optimeret til søgemaskiner fra første dag?

Hos hjælptilweb hjælper vi med at pifte nyt liv i din online tilstedeværelse og give dine kunder en oplevelse, der får dem til at vende tilbage.

Hos hjælptilweb har vi det gode samarbejde i fokus. Det betyder blandt andet, at vi ikke låser dig fast i lange abonnementer og løsninger. Det gør vi, fordi du skal have din frihed. Samtidig tror vi på, at du bliver så glad for vores produkt, service og samarbejde, så du vil vælge os som sparringspartner på din webløsning – også på sigt.

WordPress hjemmeside

Du får en hjemmeside, som er bygget i WordPress, som er et stort og anerkendt CMS, der benytter sig af nyeste webteknologier. Det betyder, at du får en hjemmeside-platform der er “up-to-date”, nem at redigere i og fremtidssikret.

Helt konkret, så udvikler vi din hjemmeside i WordPress mest populære builder “Elementor”.  I Elementor udarbejder og designer vi din nye hjemmeside, så den fremstår brugervenlig på både mobil, tablet og computer – ligesom vi også sender dig videoer med udgangspunkt i din egen side, vedr. hvordan du selv redigere i din nye hjemmeside.

Afspil video

På besøg hos SpeakerBee til 45 minutters snak om “Ny hjemmeside do’s and don’ts”

Ofte stillede spørgsmål

Kun hvis du har mod på det. Vi sender dig gerne en video hvor vi viser hvordan du selv kan vedligeholde og opdatere din hjemmeside, ligesom vi også gerne vil tilbyde dig en service- og vedligeholdelsaftale uden binding.

Nej. Vi kunne aldrig finde på at holde din online forretning i et jerngreb.

Vi yder telefonsupport 9-16 alle hverdage. I tilfælde af kritiske fejl har vi en vagttelefon som er åben 24/7/365.

Det afhænger af projektets størrelse og omfang. En standard hjemmeside kan vi have klar inden for 3 uger.

Ja sagtens, du kan både fra din mobil og computer logge på og let redigere i indholdet på hjemmesiden. Vi sender dig gerne en læringsvideo med udgangspunkt i din egen hjemmeside.