DAVINCI 3D A/S

Service af hjælptilweb.dk

Vi har hjulpet DAVINCI 3D A/S med redesign af deres hjemmeside, gennemarbejdet en online-marketing strategi og videreformidlet casen om “Is der ikke kan smelte”. Næste step er SEO og integration af et CRM-System.

Redesign af hjemmeside

Da hjælptilweb.dk overtog denne case, havde hjemmesiden ikke været opdateret siden 2014. Hjemmesiden som er opbygget i WordPress havde på daværende tidspunkt 23 aktive plugins. Vi fik ryddet ud i plugins og ryddet op i koden, så siden var klar til at blive redesignet og optimeret.

 

Jeg lærte fra mig

Søren Ølholm Larsen, som er Product / Account Manager hos DAVINCI 3D A/S havde et ønske om selv’ at kunne varetage nogle af hjemmesidens opdateringer fremover. Derfor har jeg under forløbet sendt ham guide-videoer til formålet. 

– Kevin Nørgaard

KundeDAVINCI 3D A/S
OpstartFebruar 2018
Redesign af hjemmeside
Isen der ikke smelter

Is der ikke kan smelte

DAVINCI 3D A/S har reletivt mange besøgende, og da det i dagens Danmark er vigtigt at opfange potentielle kunder (leads), havde vi brug for en leadmagnet (pop up-vindue i dette tilfælde).

Under møderne hos DAVINCI 3D A/S blev jeg introduceret for spændende projekter de har udført.

Jeg ved af erfaring at der er en stor interesse inden for 3D Print, derfor tænkte jeg at vi måtte dele ud af de sjove kundecases.

Nu har vi lavet den første “artikel” man får når man tilmelder sig deres nyhedsbrev.

 

5 Gazelle Priser og besøg af dronningen.

Gazellepriser til DAVINCI
Margrete besøgte DAVINCI