Frusød.dk

Anne Dorthe Pedersen | frusød.dk

Service af hjælptilweb.dk

Frusød.dk ejes af Anne Dorthe Pedersen, som tidligere var en del af franchisekæden Specialkøbmanden. Sidenhen har hun med vores hjælp og hendes egen store erfaring indenfor kage-bage-smage, skabt en webshop hvor der dagligt ruller flere ordrer ind. Vi er lidt stolte over at Anne Dorthe allerede havde tjent omkostningerne til hjælptilweb.dk ind efter 14 dage.

Lang proces

Overgangsperioden fra Specialkøbmanden i Aarhus og til Fru Sød’s tilbliven, har været en lang juridisk proces for Anne Dorthe. Det medførte nogle længere pauser, og det har derfor sammenlagt krævet 9 lange måneder at skabe rammen om frusød og ”føde” webshoppen.

 

KundeAnne Dorthe Pedersen
OpstartMarts 2017
Involveringsgrad7

⁉ Involveringsgraden beskriver hvor meget hjælptilweb.dk, på en skala fra 1-10, er/har været involveret i sidens opbygning og design.

Fru Sød - Forside | Case
frusoeds shop

Side 1 på Google

Selvom webshoppen kun har været aktiv siden december 2017, har vi allerede skabt en stærk linkprofil, der har medført en placering på side 1 i søgeresultaterne, på over 800 forskellige søgetermer.

Grafisk Identitet

Anne Dorthe (fru sød) ønskede et farverigt og sødt univers, men var på bar bund mht. design og nyt navn. Kevin kom med forslaget ”Fru Sød”, og det har nu hængt ved.

Hjælptilweb har udarbejdet en designmanual som kan ses på billederne, for herefter at få de endelige detaljer (udvælgelse af logo og farver) på plads med Anne Dorthe.

Klik her for at se hele designmanualen.

frusøds designmanual